Meddelelser

Velkommen til Lægerne Lauritsen og Obel Dorff.

 

Klinikken er beliggende i Sundhedshuset på Holbækvej 108, 1. sal. Sundhedshuset består udover praktiserende læger af hudlæge og fodterapeuter.

Der vil være gode parkeringsforhold på Kvickly Hyrdehøjs P-plads, handikap parkering lige foran Sundhedshuset og bus , bla. 201 A, hvert kvarter næsten lige udfor klinikken.

Vores klinik ligger på 1. sal; der er elevator og trappe.

AFTEN KONSULTATION :

Vi tilbyder aftenkonsultation onsdag eftermiddag fra kl. 16 men KUN ved tidsbestilling og et begrænset antal tider. De sene tider er primært målrettet folk på arbejdsmarkedet som har vanskeligt ved at komme indenfor ordinær åbningstid. Aftenkonsultation er ikke til akutte problemstillinger, attester eller længere konsultationer fx samtaler. Åben konsultation er IKKE et tilbud i klinikken. Hvis du har behov for en tid i yderperioder/sent skal du ringe til klinikken og bestille tid.

VEDRØRENDE INFLUENZA OG CORONA-VACCINATION  :

Klinikken tilbyder ikke vaccination herfor. For nærmere info henvises til den offentlige presse eller info fra sundhedsmyndighederne.

VEDRØRENDE MUNDBIND

Vi anbefaler, at man bruger mundbind i venteværelset, hvis man har luftvejssymptomer. Dette er for at beskytte andre patienter i venteværelset mod mulig smitte.

Luftvejssymptomer er feks. hoste, forkølelse, ondt i halsen og influenzasymptomer (bla. feber, ledsmerter)

For yderligere info henviser vi også til sundhedsstyrelsens hjemmesider: www.sst.dk eller www.stps.dk

 

KLINIKKEN ER AKTUELT LUKKET FOR TILGANG

Klinikken drives i et kompagniskab bestående af Anne Katrine Lauritsen og Anne Obel Dorff. Lægerne er til stede i klinikken på skift. Som patient i klinikken er man tilmeldt begge læger. Ved planlagte konsultationer er det muligt at ønske bestemt læge, men ved akutte problemstillinger konsulterer man den læge som er til stede i klinikken og tager sig af de akutte patienter den pågældende dag. Som udgangspunkt er lægerne til stede som følger (der kan være afvigelser):

Anne Kathrine Lauritsen: mandag, onsdag, torsdag

Anne Obel Dorff: tirsdag, onsdag, fredag

Vi har uddannelseslæger dvs en læge på vej i egen praksis. Vores uddannelseslæger varetager alle typer af konsultationer under supervision af de faste læger ligesom de vil varetage lægetelefonkonsultationer mellem kl.8-9 sammen med og under supervision af de faste læger.

Der kan ringes til læge fra kl. 8-9 på alle hverdage og sygeplejerskens telefon har åbent fra kl. 9-12.

Klinikken kan desuden kontaktes via hjemmesiden www.doktoranne.dk , med mulighed for email konsultation, medicinbestilling (kun af fast medicin) samt tidsbestilling til almindelig konsultation. Der må kun bestilles een konsultation pr. dag. Oplys meget gerne årsag eller problemstilling i et eller få ord.

Der er afsat 15 minutter til en almindelig konsultation, inkl. papirarbejdeTidsbegrænsningen bedes respekteret dels af hensyn til andre patienter dels af hensyn til praksis alm. drift, idet sygesikringens konsultationsbetaling svarer til den afsatte tid.

Bestilling af konsultation til forsikringsattester, kommunale attester og graviditets- og børneundersøgelser kun ved telefonisk kontakt aht kalenderplanlægning.